måndag 22 mars 2010

Vad tycker du??


Förändra, tänka nytt, höja kvalitén i skolan, bygga ett hållbart samhälle, skapa förutsättningar för att även våra barnbarn ska kunna bada och fiska i Östersjön, skapa en skola med krav och positiva förväntningar, sätta in stöd och förstärkning i ett tidigt stadie för barn med särskilda behov, skapa en plattform för företagande inom turism och besöksnäringen och lansera vår skärgård, låta modern teknik vara ett naturligt inslag i en modern skola, låta ungt företagande finnas med i utbildningen för unga människor vare sig man går omvårdnadsprogram eller media... listan kan göras hur lång som helst, men är inte trygghet och valfrihet bara en så självklart en del av moderaternas politik.


Trygghet är säkert inte samma sak för alla människor.


För en ung människa är kanske trygghet möjligheten att kunna skaffa sig ett jobb och insikten om att alla människor är beredda att bidra till ett hållbart samhälle.


För en äldre kvinna med knappa marginaler är kanske trygghet en välfungerande äldreomsorg som hon vet att hon kan välja bort om den inte är till belåtenhet och att Anders Borg satsar på pensionärerna i vårpropositionen.


För en liten tjej som går i trean är kanske trygghet att veta att vuxna sätter gränser i skolan så att hon eller hennes kompisar slipper riskera att bli utsatta för mobbning.


Vad tycker Du?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar