söndag 6 september 2009

Mona Sahlin är inte poppis!

Mona hamnar som nummer tre på listan över vem man vill se som sossarnas partilledare och bara 20 % vill se henne som stadsminister. Mona och Wanja är våra bästa valarbetare! Hoppas de sitter kvar fram till valet!

Fascinerande att vänsterexperimentet idag lanserar: "vända tolv procents arbetslöshet till full sysselsättning, att satsa på Sverige som kunskaps­nation, att ta fram ett handlingsprogram för klimatarbetet, att stoppa de ökande klyftorna och att stå upp för en skattefinansierad välfärd av hög kvalitet."

Inte särskilt unikt, vilket parti ställer sig inte bakom det! Skillnaden är ju bara HUR man når dit.

Några reflektioner:

stoppa de ökande klyftorna - Har vänsterexperimentet redan glömt att klyftorna aldrig tidigare hade ökat så kraftigt som under Göran Persson styre?

Ta fram ett handlingsprogram för klimatarbetet - Vilken tur att regeringen har lagt världens mest progressiva satsning för klimat o miljö i sin klimatproposition och redan handlat! Vänsterexperimentet säger inte hur de ska nå sina mål men har tydligen kommit fram till att man iallfall är beredda att ta fram ett handlingsprogram.

vända tolv procents arbetslöshet till full sysselsättning - när s fölorade valet 2006 befann sig 1,5 miljoner i utanförskap, trots att det var högkonjunktur. Om ni inte ens lyckades i en högkonjunktur, hur ska ni lyckas nu?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar